Massages

AROMATHERAPIE  MASSAGE


Geniet van een Thaise relaxerende oliemassage, waar gebruik wordt gemaakt van natuurlijke oliën. Deze oliën zorgen niet alleen voor het ontstressen, maar ook voor onzuiverheden en pijntjes te verhelpen. 

Een Thaise oliemassage is gericht om de bloedsomloop te bevorderen en zo een ontspannend en relaxerend effect te verkrijgen. Deze massage is een ideale therapie voor hoofd-, rug- en nekklachten, stijve spieren en bij een slechte doorbloeding.

KRUIDEN STEMPELMASSAGE

 

Deze massage wordt uitgevoerd met kruidenstempels, dit zijn warme bundeltjes gevuld met westerse kruiden die een reinigende, activerende en ontspannende eigenschap bezitten.

Vóór de behandeling wordt er scrub aangebracht op het hele lichaam, de gestoomde kruidenstempels zorgen voor een aangename geur waarbij de aroma’s van de kruiden helend ontspannend zijn.

Naast het verspreiden van heerlijke aroma’s activeert deze massage de doorbloeding en stofwisseling dat zorgt voor soepelere spieren.  

De massage stimuleert het lichaam om beter te werken en brengt het tegelijkertijd tot rust.

NEK- EN SCHOUDERMASSAGE


Deze behandeling laat de spier tot rust komen. De spieren worden tijdens deze massage losgemaakt, waardoor stijfheid, nekpijn en schouderpijn verdwijnen. Qua tecknieken worden er bij een tafelmassage veelal strijkingen en knedingen gebruikt.

VOETMASSAGE + SPA


De Thaise voetmassage is een verfrissende, ontspannende behandeling aan de voeten en onderbenen. Bij deze massage worden de drukpunten op de voetzool gestimuleerd, ze verbeteren de circulatie van energie en zorgen daarnaast ook voor een gevoel van welzijn en ontspanning over het hele lichaam.

Er wordt gebruik gemaakt van een verzorgende olie. Dit wordt ondersteund met wrijfbewegingen en lichte kneedbewegingen.  Deze therapie is geschikt voor mensen met klachten als migraine, stress, mentale spanning en hoofdpijn.

HOTSTONE MASSAGE


Deze massage maakt gebruik van verwarmde stenen die op speciefieke plekken van het lichaam worden gelegd.

Een hotstonemassage draagt bij tot het zelfherstel van het lichaam en vermindert de spanning in de spieren. De masseur gebruikt hierbij kneed, strijk- en cirkelbewegingen 

Deze behandeling is doeltreffend om de spanning in de spieren te verminderen, stress te verhelpen, slaap te verbeteren en het herstelproces van migraine te versnellen.

ZEEZOUT STEMPELMASSAGE


De massage wordt ondersteund door de aanwezigheid van mineralen uit de Dode Zee. Het zout laat de diepgaande werking van warmte, olie en zout op je lichaam doordringen. 

Bij deze massage gebruikt men kleine zoutstempels die de acupressuurpunten op je lichaam aandrukken. Dit is heilzaam voor nek- schouder -en rugklachten, stress, spierspanningen en huidproblemen. 

Bij het afsluiten van de massage wordt er een full body balsem met lotion aangebracht, het zorgt tegelijkertijd voor een zijdezachte huid.

DEEP TISSUE MASSAGE


Deze massage is ideaal om te helpen recuperen van fysieke inspanningen. Het stimuleert de doorbloeding in je spieren. Hierdoor worden de afvalstoffen in je lichaam sneller afgevoerd en bevorder je het herstel van je spieren en je hele lichaam.